Dog's inn and out: ook leuk voor de baasjes!

Wanneer ik uw hond in de uitlaat neem, word ik een ongeziene gast, die regelmatig bij u op bezoek komt, zonder dat u daar iets van merkt. 

Om de mogelijkheid te hebben af en toe wat door te geven of te vragen zonder u daarbij in de avonduren te hoeven storen, neem ik bij de eerste wandeling (op abonnementsbasis) een schriftje mee. Hierin schrijf ik over de belevenissen van uw hond. Ik schrijf niet over de dingen die tijdens elke wandeling terugkomen, zoals spelen of zwemmen, maar over uitzonderlijke gebeurtenissen die ik niet op facebook wil zetten. Dat houdt in dat ik niet elke keer wat opschrijf, alleen als het toegevoegde waarde heeft. Ik verzoek u dit schriftje op een zichtbare, of vaste plaats voor mij neer te leggen.

Tevens plaats ik leuke foto's en filmpjes op mijn facebookpagina Hondenuitlaatservice Amstelveen Dog's inn and out. Indien dit niet gebruikt wordt, stuur ik ze via de mail of WhatsApp. Als uw hond bij mij in de opvang zit zijn dit als het ware de vakantiefoto's van uw hond.

Daarnaast wil ik meer van mijn werk maken dan alleen maar honden uitlaten. Ik wil er meer diepgang in brengen en het breder maken. Daarom organiseer ik regelmatig informatiebijeenkomsten en/of workshops voor mijn klanten. Ik wil met het organiseren van deze bijeenkomsten mijn eigen kennis vergroten en mijn klanten de mogelijkheid bieden ook hun kennis te vergroten. Ook vind ik het leuk om op deze manier contact te hebben met de eigenaren van “mijn” honden. Deze bijeenkomsten en workshops worden door verschillende hondengedragsdeskundige bij mij thuis gegeven en de onderwerpen zijn divers. Denk hierbij aan bijvoorbeeld "lichaamstaal", "spelgedrag", "hond aan de lijn" en "stress".

Twee keer per jaar organiseer ik een wandeling met witte herders. Ik ben er inmiddels achter dat deze honden een specifieke communicatie hebben en vind het geweldig ze samen te zien. De wandeling heeft tot nu toe plaats gevonden in het Amsterdamse Bos. Heeft u een witte herder en lijkt het u leuk om mee te lopen, stuurt u mij dan een mail. Ik nodig u dan uit voor de volgende wandeling.

De eerstvolgende wandeling zal in maart 2020 zijn. Ik hoop u dan te ontmoeten. 

 

Geïnteresseerd?

Wilt u meer weten over mijn diensten of een vrijblijvend gesprek aanvragen?

Neem contact op