Dog's inn and out: ook leuk voor de baasjes!

Wanneer ik uw hond in de uitlaat neem, word ik een ongeziene gast, die regelmatig bij u op bezoek komt, zonder dat u daar iets van merkt. Daarom maak ik graag elke 3 á 4 maanden een afspraak met u om op ons gemak te praten over het wel en wee van uw hond in de groep. Het is voor eigenaren vaak erg leuk en verrassend om te horen hoe hun hond zich gedraagt in de groep, omdat zij hun hond niet meemaken in die situatie. Tevens hoor ik soms dingen die mij bepaald gedrag van de hond beter laten begrijpen. Dit versterkt de relatie tussen mij en de hond.

Om u alvast een beeld te geven van uw hond in de uitlaat, neem ik bij de eerste wandeling (op abonnementsbasis) een schriftje mee. Hierin schrijf ik over de belevenissen van uw hond. Ik schrijf niet over de dingen die tijdens elke wandeling terugkomen, zoals spelen of zwemmen, maar over bijzondere en leuke gebeurtenissen. Dat houdt in dat ik niet elke keer wat opschrijf, alleen als het toegevoegde waarde heeft.

Tevens plaast ik leuke foto's en filmpjes op mijn website of facebook, of indien dit niet gebruikt wordt, stuur ik ze via de mail of WhatsApp. Dit is vooral erg leuk als uw hond bij mij in de opvang zit. Dit zijn dan als het ware de vakantiefoto's van uw hond.

Daarnaast wil ik meer van mijn werk maken dan alleen maar honden uitlaten. Ik wil er meer diepgang in brengen en het breder maken. Daarom organiseer ik elk kwartaal informatiebijeenkomsten voor mijn klanten. Ik wil met het organiseren van deze bijeenkomsten mijn eigen kennis vergroten en mijn klanten de mogelijkheid bieden ook hun kennis te vergroten. Ook vind ik het leuk om op deze manier contact te hebben met de eigenaren van “mijn” honden. Deze bijeenkomsten worden door verschillende hondengedragsdeskundige bij mij thuis gegeven en de onderwerpen zijn divers. Denk hierbij aan bijvoorbeeld "lichaamstaal", "spelgedrag", "hond aan de lijn" en "stress".

Twee keer per jaar organiseer ik een wandeling met witte herders. Ik ben er inmiddels achter dat deze honden een specifieke communicatie hebben en vind het geweldig ze samen te zien. De wandeling heeft tot nu toe plaats gevonden in het Amsterdamse Bos. Heeft u een witte herder en lijkt het u leuk om mee te lopen, stuurt u mij dan een mail. Ik nodig u dan uit voor de volgende wandeling.

In de toekomst blijf ik activiteiten organiseren die toegevoegde waarde hebben voor mijn klanten, hun honden en voor mijzelf.  

Geïnteresseerd?

Wilt u meer weten over mijn diensten of een vrijblijvend gesprek aanvragen?

Neem contact op