Opvang

Voor de opvang hanteer ik een maximum aantal van 3 (in uitzonderlijke gevallen 4) honden tegelijk. Een belangrijke voorwaarde is dat een hond een paar uurtjes alleen kan zijn, omdat ik de honden, op enkele uitzonderingen na, niet meeneem in de groep van de uitlaatservice.

Nadat u contact met mij opgenomen heeft maak ik een afspraak met u bij u thuis, voor een vrijblijvende intake cq kennismaking met uw hond en zijn omgeving. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Hierna spreken we een korte proefperiode af. In de meeste gevallen zal dat 24 uur zijn, vanaf ca. 16.00 uur. Hier zijn kosten aan verbonden. Na de proefperiode besluit ik of ik uw hond voor de opvang aanneem. Zo ja, dan wordt een cliëntcontract opgesteld en ondertekend. Voor het proefverblijf haal ik uw hond thuis op. Voor de meeste honden is dit makkelijker dan achter gelaten te worden in een onbekende omgeving. De volgende dag kunt u uw hond bij mij ophalen, zodat u kunt zien waar hij verblijft. Voor de periode van de opvang brengt u uw hond wel zelf. Indien gewenst kan ik uw hond ophalen en/of brengen. Hier zijn echter wel kosten aan verbonden. Deze zijn afhankelijk van de afstand.

Uw hond verblijft tijdens de opvang bij mij in huis, niet buiten of in een schuur in een hok. Elke dag wordt uw hond 3 á 4 keer uitgelaten, waarvan minimaal 1 keer in het bos. De tijdsduur van de boswandeling is gemiddeld een uur. Uiteraard hou ik hierbij rekening met de leeftijd en conditie van de hond.

Voor de periode dat uw hond in de opvang verblijft zal voldoende eigen voer moeten worden meegegeven. Indien nodig zal ik voer kopen. De kosten hiervoor zullen in rekening gebracht worden.

In de "koffer van de hond" zit het voer, eventueel een paspoort en/of boekje van de dierenarts, de mand en/of kleed c.q. kussen, de riem, eventuele vachtverzorgingsartikelen en/of medicijnen. Een bench is aanwezig.

Opvang voor alleen een weekend is ook mogelijk. Dagopvang, ook niet op regelmatige basis, behoort niet tot de mogelijkheden. Incidentele dagopvang is in uitzonderlijke gevallen wel mogelijk voor honden die regelmatig in de opvang verblijven.

Opties voor een opvang dienen binnen 3 weken bevestigd te worden. Indien dit niet gebeurd, komen ze automatisch te vervallen.

Mocht onverhoopt een geplande opvang niet door kunnen gaan, dan dient deze van te voren geannuleerd te worden, anders ben ik helaas genoodzaakt kosten in rekening te brengen. 

De annuleringsvoorwaarden zijn opgenomen in de algemene voorwaarden, welke u van mij ontvangt tijdens de intake. Uiteraard kunt u ze van te voren bij mij opvragen.

Geïnteresseerd?

Wilt u meer weten over mijn diensten of een vrijblijvend gesprek aanvragen?

Neem contact op