Over mij

Om u een idee te geven wie ik ben en wat mijn beweegredenen waren om dit bedrijf te starten, stel ik mij even kort voor.

Mijn naam is Inge Steenman, ik ben geboren in 1965 en woon in Amstelveen. Ik heb een partner, twee bonusdochters met partners, een zoon met partner en twee kleindochters.

Ruim 23 jaar heb ik een aantal dagen in de week een geweldige merrie verzorgd, die de hoge leeftijd van bijna 38 jaar heeft bereikt. Vanaf juni 2003 tot en met eind 2014 heb ik in de thuiszorg gewerkt. Tevens ben ik eigenaresse van In and out healing en massage. Al lange tijd wilde ik met honden werken, maar ik kon maar niet bedenken hoe ik die wens vorm moest geven. Totdat een paar keer achter elkaar vrienden mij vroegen of ik tijdens de vakantie op hun hond wilde passen. Ik beleefde hier zoveel plezier aan dat ik voor mezelf wist: dit is het!! Niet lang daarna begon ik de vakantie-opvang.

Ik had al snel door dat ik heel graag op dagelijkse basis met honden wilde werken en ik besloot de vakantie-opvang te combineren met een uitlaat service. Voor het opstarten van de hondenuitlaatservice heb ik mij laten voorlichten door HUS Nederland. Dit was een belangenvereniging voor zowel HUS eigenaren als hondenbezitters, waar ik mij bij wilde aansluiten. Helaas bestaan zij niet meer.  k voldoe echter wel aan de eisen die zij stelden om lid van de vereniging te mogen worden.

Bij de Martin Gaus Academie heb ik 2 opleidingen voor de Uitlaatservice gedaan. Het omgaan met honden geeft mij alles wat ik ervan gehoopt had en nog heel veel meer. Het heeft mijn leven meer compleet gemaakt. Als ik met de honden loop kan ik intens genieten door alleen maar naar ze te kijken. Ik begrijp hun communicatie en kan daardoor het gedrag van de honden ook goed bijsturen. Hierdoor kan ik de rust in de groep bewaren en dit maakt dat de honden mij vertrouwen en op me letten. Hier wordt ik ontzettend blij en gelukkig van, ik vind het geweldig! Elke dag verheug ik mij op de wandelingen met de honden. Het werken met honden kost mij geen energie, maar geeft mij energie, elke keer weer!

Wilt u nog wat meer over mij weten? Neem dan een kijkje op de website www.inandouthealingenmassage.nl.

Geïnteresseerd?

Wilt u meer weten over mijn diensten of een vrijblijvend gesprek aanvragen?

Neem contact op